Care e treaba cu destinul? Perspectiva numerologica

 Mai devreme sau mai tarziu, cu totii ne punem intrebarea “Care este destinul, misiunea mea, ce am eu de realizat in lume? “ si raspunsul nu este tocmai simplu. Sunt persoane care au trecut de 60 de ani si inca nu-si cunosc rostul si sufera in tacere sau se simt dezamagite de ceee ce au realizat, simtind ca nu mai au timp sa-si indeplineasca “misiunea”.
 
Nu e tarziu, insa fericirea este imensa daca identificam “destinatia” cat mai devreme si ne bucuram de traseul ales si toate provocarile care apar. Cineva imi spunea zilele trecute ca a obosit sa-si caute vocatia, ca de fiecare data cand simte ca se apropie se mai intampla ceva si e necesar sa se transforme. Asa e, poate fi obositor, dar daca misiunea e chiar acceptarea schimbarii zilnice si aceasta transformare de care avem nevoie?  Cei mai multi isi doresc stabilitate, sa stie clar ce se intampla a doua zi, peste 5 ani, etc, este oare o dorinta autentica? Este justificata, insa este ce ne dorim cu adevarat, ce avem nevoie??
 
Prin analiza numerologica, si mai ales calculul cifrei destinului, primim niste directii, unele cu siguranta le stiam, le simteam, insa nu aveam curajul sa ne dam voie sa dezvoltam acolo. Multi dintre noi au aceasta intuitie profund dezvoltata, insa rapid apar convingerile noastre sau ale celorlalti si renuntam foarte usor la ce ne aduce bucurie si satisfactie, chiar ne speriem de cat de frumos ar putea fi….
 
Eu am inceput cautarea devreme, cred ca aveam 12 ani cand analizam ce se intampla in jurul meu, de ce nu sunt fericita, de ce ma simt diferita de cei din jurul meu, etc, si ma bucur ca am facut asta….acum ma pot bucura linistita de evolutie si de dezvoltarea destinului meu.
 
Te provoc sa-ti asculti intuitia, sa ai curiozitatea sa-ti descoperi puterea interioara si sa-mi spui ce ai descoperit. Eu sunt extrem de curioasa despre tot, si toate. :) 
 
Cu drag!
Corina Stratulat
Numerolog