CAT mai ai de gand sa SUFERI?

      Tocmai s-a terminat perioada anului pe care majoritatea o prefera, pentru ca fiecare face un efort indus de societate sa fie mai bland, mai linistit, sa respecte atmosfera de sarbatoare si recomandarile spirituale.
Multe persoane la final de decembrie si-au facut lista de dorinte, cu mult entuziam si chiar erau optimisti pentru cateva zile.
 
Cand ne-am revenit din atmosfera feerica si am reinceput activitatile zilnice, nu a durat mult sa uitam bucuria si ce ne-am propus pentru 2019 cu mult optimism si ne-am intors la “suferinta”!
 
“Suferinta” la care ma refer nu este cea de tip medical, sigur poate sa existe si aceea. Ma refer la suferinta zilnica din cauza faptului ca simtim ca nu traim, ca nu ne regasim in peisajul din care facem parte, ca nu ne apropiem macar de obiectivele noastre, ca nici macar nu stim ce ne dorim cu adevarat, ca nu ne-am gasit vocatia si mai grav ca simtim ca nu mai avem timp…


Viata te traieste sau tu iti TRAIESTI viata?!
 
Vad zilnic acest scenariu care se repeta pentru persoane total diferite si care spun ca deja sunt ani buni de cand se afla in aceasta situatie  si cred ca vor ceda…se simt la limita.
 
Multi ajung la limita si nu in putine cazuri ajung internati in spitale de psihiatrie sau chiar pleaca din lumea asta…
 
Nu e deloc usor sa-ti “traiesti viata”, dar merita tot efortul!  
 
Sunt multe variante la care poti apela pentru a fi ghidat: carti, materiale video, cursuri, etc din domeniul dezvoltarii personale si spirituale si atat de multi facilitatori care au trecut deja prin proces. Iti recomand prima data sa incepi un proces intens de autocunoastere, o varianta extrem de rapida este https://www.club-elyde.ro/terapii/numerologie
 
Am incredere ca ai forta sa-ti traiesti cu adevarat viata!
Corina Stratulat
Antreprenor & Numerolog