Numerologia, chiar te poate ajuta?

Numerologia, chiar te poate ajuta?
 
Am primit de foarte multe ori aceasta intrebare si sincer in 2015 mi-am pus-o si eu. Intamplarea a facut ca dupa un curs intensiv de 5 zile pe zona de dezvoltare personala, tot sa nu inteleg ceva ce ma rodea de peste 10 ani. Unul dintre traineri, care avea ceva cunostinte despre numerologie s-a gandit sa-mi faca o scurta analiza…si raspunsul cautat a aparut instant.
 
Pe mine m-a ajutat de atunci foarte mult, permanent explorez semnificatia cifrelor din viata mea si cel mai important este ca am reusit sa-mi inteleg “misiunea personala” din perspectiva carierei si a business-urilor pe care le-am dezvoltat. Mi-a adus extrem de multa claritate in relatia de cuplu si mi-a diminuat blocajele emotionale ( frici, temeri, atacuri de panica, etc)
 
Cel mai mult se vorbeste in numerologie de cifra destinului, practic “destinatia” noastra, ce trebuie sa devenim pentru a fi in concordanta cu dorinta Universului. Se calculeaza prin adunarea tuturor cifrelor din data de nastere, si se reduce la o singura cifra. ( exceptie numerele maestre). De exemplu: 13.4.1976, 1+3+4+1+9+7+6=31, 3+1=4. Cifra destinului este 4.
 
Iata o scurta descriere pentru fiecare destin.
 
Cifra destinului 1
 
Persoanele care au acest destin sunt animate de o dorinta de conducere, de initiere a proiectelor, au o capacitate mare de leadership, tind catre individualism si de multe ori exprima unicitatea prin ceea ce fac. La nivel profesional pot dezvolta proiecte inovative, sunt pioneri si vizionari. Nu se simt bine in activitati de rutina, au nevoie sa fie vazuti si foarte multe persoane cu acest destin par egoiste.
Au o incredere naiva ca pot reusi in tot ce isi propun si ca toata lumea ii va urma.
Daca nu obtin rapid ce si-au propus, devin nerabdatori, lacomi si dominatori.
 
Cifra destinului 2
 
2-ul este caracterizat de dorinta sa de a fi un partener bun, este diplomat si de incredere. Se adapteaza rapid, este un bun mediator si isi doreste sa-i sustina pe ceilalti prin ceea ce este si face.
Anumite persoane isi pierd usor increderea in propria persoana, devin ezitante si oscilante si isi manifesta frica de singuratate, frica de a gresi si frica de schimbare.
Vibratia 2 detine o energie feminina, care poate rezolva usor conflictele, este creativa si un coechipier nemaipomenit. Persoanele cu cifra destinului 2 se conecteaza usor la oameni si ii incurajeaza, ii sustin neconditionat.
 
Cifra destinului 3
 
Persoana cu vibratia 3 este distractiva, iubitoare de frumos, debordeaza de energie si aduce “lumina” acolo unde este.  Pare mereu tanara si are o vitalitate deosebita.
Explorarea este foarte importanta pentru aceasta persoana, are nevoie sa culeaga noi informatii permanent, din cat mai multe domenii. Ii place sa comunice, sa faca legaturi cu cat mai multe persoane, are un spirit artist si ii e usor sa fie “pe scena”.
Riscul este sa se imprastie in foarte multe si sa nu reuseasca sa finalizeze nimic, sau sa-si risipeasca energia pe activitati puerile.
Are frica de restrictii, de pierderea tineretii, de plictiseala si frica de a nu avea acces la informatie.
 
Cifra destinului 4
 
Daca cifra ta de destin este 4 inseamna ca esti organizat, iti plac procedurile, ordinea de orice fel si esti o persoana muncitoare, pe care ceilalti se pot baza. Esti persoana care da viata ideilor, care materializeaza, care da o forma lucrurilor si le umpli cu continut.
Persoana realista, traditionala, traditionalista, practica si productiva.
E important pentru tine sa ai claritate, sa vezi limitele si sa te ghidezi dupa acestea. Poti deveni destul de rigid si sa ai o viziune limitata daca lucrezi de unul singur.  Ti se potriveste ca profesie: cercetator, om de stiinta, administrator, avocat, functionar, dezvoltator de afaceri.
 
Cifra destinului 5
 
Se spune ca persoanele cu cifra destinului 5 iubesc distractia, aventura, isi doresc sa-si exprime non-conformismul pe orice cale( in cariera, familie, cuplu, etc). Au nevoie sa-si exprime creativitatea liber, fara sablone, fara limite si multe reguli sau proceduri. Se plictisesc atat de repede, incat nu pot rezista intr-un job de 8h/ zilnic daca nu fac ceva cu pasiune, unde sa se remarce, sa se exprime liber, sa iasa in fata.
Persoana cu destinul 5 Isi doreste schimbarea, este curajoasa, extrovertita si rebela.
Se poate transforma in “fiul ratacitor” daca nu-si impune limite si nu-si indeplineste scopurile.
Are frica de batranete, de a nu cunoaste lumea, de plictiseala.
 
Cifra destinului 6
 
Ceea ce descrie rapid persoana cu cifra destinului 6 este armonia. Este o persoana care protejeaza, care sustine, este un dascal, este responsabila si ocrotitoare.
Iubeste traditiile de familie si este indreptata catre sanatate , are nevoie de stabilitate, de confortul familiei.
Scopul sau in viata este sa-I sustina pe ceilalti, sa le asigure bunastarea, sa ocroteasca, sa iubeasca si sa fie iubita.
Ii este frica de a nu avea suficiente resurse financiare si dragoste si se comporta anxios in locurile noi.
Poate sa devina foarte pretentioasa, sa impuna reguli in familie si sa manifeste gelozia.
 
Cifra destinului 7
 
Cei care au cifra destinului 7 par persoane introvertite, sunt intelepte, foarte rationale si au o viziune aparte.
7 este cifra spiritualitatii, si persoanele cu aceasta energie au o profunzime pe care cei din jur nu prea o inteleg. Nu-si exprima usor sentimentele, trairile, chiar se izoleaza de agitatia lumii daca pot. Au capacitatea de a ajuta si chiar tamadui. Persoana foarte talentata, care observa tot in jur, analizeaza detaliile, comtempla si vine cu perspective profunde asupra lucrurilor. Poate parea o persoana aroganta, pentru ca nu se implica foarte tare in viata sociala, desi se descurca foarte bine in public.
Ii place polemica si nu renunta pana nu-si demonstreaza punctul de vedere. In cazuri extreme, devine o persoana fanatica, dogmatica.
Fiind o persoana perfectionista, este greu de multumit de catre persoanele apropiate.
 
Cifra destinului 8
 
Cand vorbim de persoana cu cifra destinului 8, neaparat vorbim de PUTERE, pe toate planurile. Are o capacitate foarte mare de indeplinirea scopurilor, este determinata, are viziune, este un leader innascut si se remarca prin spiritul justitionar si de sacrificiu.
Multe persoane cu cifra 8 se dezvolta in activitati pentru publicul larg, in actiuni umanitare si sunt capabile sa aduca valoare pentru mase mari de oameni.
Dorinta de a obtine bunuri materiale si bani nu le da pace si este o preocupare principala pentru aceste persoane. Ce-i drept, se pricep sa faca bani :) 
Au o dorinta puternica de control si se poate transforma in scopul lor principal  in viata, sa-si manifeste controlul si dominatia in toate aspectele din viata lor ( cariera, afacere, familie, relatia de cuplu, etc)
Este patriot convins si este gata oricand sa se sacrifice pentru tara lui.  
In situatiile pe care nu le poate controla, se va razbuna puternic, fara scrupule.
 
Cifra destinului 9
 
9 este profesorul, profetul, este transformare continua. Este persoana care ii inspira pe cei din jur, care ii ghideaza, care ii sustine si care se dedica oamenilor. Face multe actiuni umanitare, este cel care mereu se gandeste la binele suprem.
Este visator si vindecator, permanent cauta solutii sa transforme totul in mai bine, in acea lume ideala in care  exista armonie pe toate planurile.
Ca si profesie, foarte multe persoane cu cifra destinului 9 sunt: medici, terapeuti, profesori, trainer, artist, consilier, consultant, etc
Ii este frica de restrictii, de orice fel, si frica de a nu-si mai putea controla emotiile.
Este o persoana elitista, smerita si care ofera dragoste neconditionata.
In dorinta sa de a face bine celorlalti, poate sa piarda din vedere propriul interes si propria bunastare.
 
Pe langa acestea, in numerologie exista si cateva numere maestre, care se manifesta diferit si aduc cu sine provocari speciale.
 
Voi exemplifica putin in cazul persoanelor cu cifra de destin 11, 22 sau 33.
 
Cifra de destin 11 –“Marele initiat”
 
Persoana cu cifra de destin 11 are o intuitie deosebita. Reprezinta legatura cu subconstientul. Este o persoana sensibila, visatoare, carismatica.
O viziune aparte asupra lucrurilor si un simt al conducerii la nivel mare.
Daca nu se focalizeaza pe obtinerea scopurilor propuse, se interiorizeaza rapid si isi creaza frici si fobii. Are momente in care se suprastimuleaza.
Scopul in viata este sa-si traiasca visul. Ii este frica de orice fel de restrictii, urat si plictiseala.
Va avea succes profesional ca: inventator, persoana publica, psiholog, ministru, designer, poet, etc
 
Cifra de destin 22 –“Marele constructor”
 
Are capacitatea sa transforme cele mai ambitioase vise in realitate. Nu are limite, dar este disciplinat. Este bine sa nu-si risipeasca potentialul si ideile, poate sa realizeze lucruri marete. Are o intuitie foarte dezvoltata si este sursa de inspiratie pentru cei din jur. Are un spirit practic deosebit si se evidentiaza rapid.
Ii este frica de pierdere, pe orice plan.
 
Cifra de destin 33- “Marele invatator”
 
Aceasta persoana in evolutia sa maxima se concentreaza pe crearea spirituala a omenirii.
Este o persoana devotata, plina de compasiune, cauta sa vindece permanent. Scopul in viata este cautarea adevarului; sacrificiul de sine apare des.
Este o persoana care cauta sa inteleaga, sa ajunga in profunzimea lucrurilor, inainte de a impartasi cu ceilalti.
Ii este frica sa nu ramana fara resurse si mai ales fara dragoste.
  
 
Analiza numerologica este complexa si aduce informatii extraordinare despre noi, despre cei  dragi si mai ales cum ne putem obtine scopurile.
Revenind la intreabarea daca chiar te ajuta, raspunsul meu este ca te ajuta doar daca iti doresti cu adevarat sa te cunosti, sa te intelegi, sa te accepti si sa evoluezi pe toate planurile.
 
 
Te astept cu drag sa exploram universul cifrelor din viata ta!
Corina Stratulat
Numerolog