Vreau sa fiu sanatos...dar ce fac pentru asta?!

    Cu siguranta auzim in fiecare zi in jurul nostru persoane care spun ca cea mai mare dorinta a lor este sa aiba o stare de sanatate buna. Dar de la dorinta pana la a face ceva in acest sens e un proces anevoios…
De cele mai multe ori punem accentul pe sanatate cand observam ce ceva scartaie, sau cu trecerea anilor parca nu mai avem aceeasi forta, putere de munca, corpul nu ne mai sustine efortul zilnic si evitam anumite activitati care in trecut ne placeau…


De la constientizare incepe SCHIMBAREA, cea mai urata si incomoda actiune necesara.
Foarte putine persoane accepta schimbarea usor, au abilitatea aceasta innascuta, restul o considera o mare problema dureroasa.


Deci, ce avem de facut? In primul rand sa vedem imaginea completa a starii de sanatate, pentru ca ea este pe mai multe planuri,nu? Sanatate: fizica, psihica, emotionala si am mai putea gasi cateva aspecte care influenteaza…le analizam cu alta ocazie.
Daca suntem hotarati sa incepem procesul, le abordam integrat, nu? Incepem cu o evaluare sincera facuta atat la nivel fizic( corporal), psihic si emotional. Poate parea o gluma, insa totul se leaga si se influenteaza.


Probabil o sa spuneti ca nu stiti unde sa mergeti sa primiti toate aceste informatii intr-un singur loc si cineva sa va explice pe limbajul dumnevoastra care este situatia actuala si ce trebuie sa faceti pe termen scurt, mediu si lung. Aveti dreptate, sunt foarte putine locuri in care sa primiti informatia completa si tinand cont de toate asptectele. Un astfel de loc este Club terapeutic Elyde, aceasta fiind si singurul club de medicina de preventie si dezvoltare personala care ofera servicii si activitati care initiaza un proces de autovindecare si transformare.  Acum ai aflat :) , daca vrei sa faci primul pas poti scrie un email catre office@club-elyde.ro sau telefona la 0729995005.
Mult success in obtinerea starii de sanatate ideala pentru tine!
Cu drag!
Echipa Elyde