Club terapeutic Elyde este un loc care integreaza serviciile necesare pentru ca fiecare persoana sa obtina echilibrul la nivel fizic, mental si emotional, sa obtina starea de bine, de sanatate, de fericire pe care si-o doreste. Prin diverse terapii alternative, terapii de relaxare, metode de vindecare, programe de dezvoltare personala si profesionala fiecare persoana care ajunge la Club Elyde obtine rapid rezultate.

 

Fara un indrumator, sau un mentor, sau o simpla persoana cu abilitati pe ceea ce avem nevoie este aproape imposibil sa incepem si sa parcurgem acest proces, vital pentru fiecare.

 

La fiecare pas esti ghidat si sustinut catre noi perspective, catre evolutia ta si catre deblocarea tuturor aspectelor care te tin pe loc si din cauza carora inca nu ai obtinut starea de sanatate ideala, performante si bucuria fiecarei zile.

 

Primul pas si cel mai important este sa ne faci o vizita, sa stam de vorba si sa stabilim impreuna ceea ce iti doresti. Restul e job-ul nostru! :)

 

Probleme fizice, diversele dureri de spate, de cap, de stomac, etc de cele mai multe ori apar din cauze emotionale profund instalate si pana nu este descoperita cauza si rezolvata, tratarea efectelor este in van.


In ultima perioada observam in jurul nostru persoane atat de stresate si intr-un dezechilibru emotional, incat avem impresia ca sunt in depresie si nu ne mai putem baza pe ele. 8 din 10 persoane se plang de dureri de spate si dureri de cap frecvente si ajung sa fie dependente de antiinflamatoare, desi din punct de vedere medical sunt sanatoase.

Este important sa constientizam ca putem mai mult, ca meritam mai mult si sa ne alocam 2-3 h saptamanal pentru o activitate relaxanta, o terapie care ajuta corpul sa intre in procesul de autovindecare sau activitati in care reusim sa ne cunoastem cu adevarat, sa-i intelegem pe cei din jur si sa eliminam disconfortul cu care organismul nostru se lupta zi de zi.

 

Echipa Elyde este formata din peste 15 terapeuti si specialisti care te vor ghida spre starea ta de bine, intr-un proces integrat si cat mai simplu si rapid pentru tine.


Te asteptam cu drag sa incepi acest proces alaturi de echipa Elyde!