Clubul terapeutic Elyde a fost creat din dorinta ca oamenii sa aiba unde merge in momentul in care isi doresc sa-si recapete starea de sanatate, inclusiv cea emotionala, sa aiba o stare de bine permanenta si poate sa inceapa un proces de dezvoltare personala, profesionala si spirituala. Rutina zilnica, activitatea profesionala stresanta, blocajele si suferintele din trecut (poate chiar copilarie) ne ingreuneaza si ne acapareaza si uitam sa traim cu adevarat, sa ne bucuram des, sa ne jucam, sa ne iubim, sa ne ajutam, sa fim relaxati, etc


Fara un indrumator, sau un mentor, sau o simpla persoana cu abilitati pe ceea ce avem nevoie este aproape imposibil sa incepem si sa parcurgem acest proces, vital pentru fiecare.


Probleme fizice, diversele dureri de spate, de cap, de stomac, etc de cele mai multe ori apar din cauze emotionale profund instalate si pana nu este descoperita cauza si rezolvata, tratarea efectelor este in van.


In ultima perioada observam in jurul nostru persoane atat de stresate si intr-un dezechilibru emotional, incat avem impresia ca sunt in depresie si nu ne mai putem baza pe ele. 8 din 10 persoane se plang de dureri de spate si dureri de cap frecvente si ajung sa fie dependente de antiinflamatoare, desi din punct de vedere medical sunt sanatoase.

Este important sa constientizam ca putem mai mult, ca meritam mai mult si sa ne alocam 2-3 h saptamanal pentru o activitate relaxanta, o terapie care ajuta corpul sa intre in procesul de autovindecare sau activitati in care reusim sa ne cunoastem cu adevarat, sa-i intelegem pe cei din jur si sa eliminam disconfortul cu care organismul nostru se lupta zi de zi.

 

Echipa Elyde este formata din peste 15 terapeuti si specialisti care te vor ghida spre starea ta de bine, intr-un proces integrat si cat mai simplu si rapid pentru tine.


Te asteptam cu drag sa incepi acest proces alaturi de echipa Elyde!