Politica de confidentialitate

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizează Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in condiţii optime a Serviciului. Prin inscrierea pe Site/ completarea formularului de programare/ miniconsultatie sau orice alta modalitate de preluare a unor astfel de date personale, Utilizatorul declara ca este de acord ca toate datele personale sa fie incluse in baza de date a Administratorului Site-ului si isi da acordul expres si neechivoc ca toate datele personale sa fie stocate si utilizate pentru:

 

–        activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing) la adresele de e-mail comunicate;

–        participarea la concursuri, promotii;

–        transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, administrare, etc);

–        statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii Site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si servicii noi;

–        pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale Site-ului;

–        cercetari de piata;

–        urmarirea datelor de vanzari.

Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor.
Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare Utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa Administratorul Site-ului: SC. Club Terapeutic Elyde Srl, Str. Elena Clucereasa, nr. 27. Bucuresti; sau prin e-mail la adresa: office@club-elyde.ro.