P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Access Bars este o metoda dinamica de eliberare a blocajelor emotionale, mentale si fizice, care te ajuta sa schimbi in bine, tot ceea ce vrei sa schimbi in viata ta, cu usurinta totala.

Bars (barele) este un proces energetic pentru corp ce contine 32 de puncte (bare de energie) pe cap, care atunci cand sunt atinse usor, incep sa elibereze limitarile legate de diferite aspecte ale vietii noastre cum ar fi : bani, creativitate, control, corp, sexualitate, putere, vindecare, bucurie, tristete, imbatranire si multe altele.

Fiecare gand, emotie, sentiment,idee, decizie, credinta referitoare la aceste aspecte, se fixeaza in aceste puncte solidificand aceasta energie si limitand capacitatea de a aduce ceva complet nou in viata noastra.

Activand aceste bare printr-o atingere usoara (numita rularea barele ) incepe sa se disipe aceasta energie si se sterg programele limitative din toate aspectele vietii. Asemeni unui computer, barele stocheaza toate fisierele care contin ganduri, credinte, idei, programe pe care le-am rulat viata dupa viata.

In timpul unei sedinte de Access Bars prin eliberarea energiei sunt eliminate toate aceste fisiere. Toate aceste forme de energie solidificata duc la limitarea capacitatii de a schimba ceva in acele aspecte ale vietii noastre. Care este beneficiul acestei curatari ? Deblocand aceasta energie facem loc la noi posibilitati care pot sa apara.

 

Ce se intampla intr-o sedinta de Access Bars? 

Creierul isi incetineste activitatea cand incep sa ruleze Barele, ceea ce permite curatarea paternurilor de gandire, sistemelor de credinte, punctelor de vedere pe care noi le-am tot rulat inca din copilarie sau chiar din alte vieti si care ne influenteaza comportamentul nostru ca si adulti.

Fiecare persoana resimte diferite senzatii în timpul sesiunii, insa, cel mai adesea se poate observa o relaxare totala, multe persoane adormind chiar in timpul sesiunii Bars. Unele persoane vad imagini, altele resimt senzatii in corpul lor, precum: furnicaturi, caldura, spasme sau fiori. In general, sentimentul de pace si bucurie este prezent de multe ori la sfarșitul unei sesiuni Bars.

Fiecare sesiune va fi diferita de fiecare data.

Efectele sunt foarte puternice, se produc schimbari la nivel celular. Stiinta a demonstrat ca celulele noastre isi modifica forma, din sferica devine eliptica atunci cand noi intretinem ganduri, emotii de joasa vibratie. Cand ruleaza Barele se curata impactul asupra acestora si ele revin la forma intitiala, ceea ce aduce o senzatie de bine si de usurare la nivelul intregului corp.

 

Cand suntem pregatiti sa functionam intr-un mod mult mai constient incepem sa deschidem usile spre vindecare.

 

Aceasta terapie nu prezinta contraindicatii fiind recomandata a se efectua femeilor insarcinate si copiilor.

In general se recomanda 1-2 sesiuni pe saptamana dar pot fi efectuate și 1 pe lună, in functie de cum simte clientul nevoia. 

 

Cand este recomandat sa faci Bars? 

In orice situatie de sanatate si de viata se poate beneficia de aceasta tehnica, cu schimbari rapide si miraculoase.

Bars poate fi folosit in :

- dificultati de vorbire si de exprimare;
- afectiuni fizice de orice fel si de orice gravitate;
- tulburari de somn;
- anxietate, depresie, atacuri de panica;
- frigiditate, impotenta;
- autism;
- stres postraumatic, dificultati de invatare;
- relatii dificile;
- oboseala cronica si lipsa dorintei de viata;
- lipsa banilor;
- strai de anxietate, atacuri de panica, depresive;
- probleme legate de greutate;

- in timpul sarcinii pentru o nastere usoara;
- inainte si dupa interventii chirurgicale;
- blocaje emotionale si multe altele.
In urma acestor sedinte devii mai prezent in viata ta si nu mai poti proiecta experienta trecutului in proiectele tale de viitor. Prin rularea Barelor se schimba posibilitatile din viitor, facand loc in viata ta pentru ceea ce iti doresti, de fapt.

O sedinta de Bars poate produce mai multe transformari decat ani intregi de terapie. In cel mai rau caz, dupa o sedinta de Bars te poti simti ca dupa un masaj relaxant, iar in cel mai bun caz, intreaga ta viata se va schimba.

  

Access Energetic Facelift este un proces uimitor care incetineste imbatranirirea, elibereaza emotiile “inghetate” si reda fluxul natural de curgere al energiei, aducand vitalitate si tonifiere intregului corp. 

Acest lucru se realizeaza prin modificarea informatiilor la nivel celular, ceea ce duce la schimbarea metabolismului, se produce mai mult colagen, pielea se hidrateaza si aspectul fetei capata prospetime.

Access Energetic Facelift foloseste energii multiple care ajuta la:

·          eliberarea blocajelor energetice

·          favorizeaza eliberarea judecatilor noastre legate de imbatranire,

·          eliberarea rigiditatilor si a tensiunilor musculare.

 

Acest proces are un efect dinamic dupa orice fel de interventie chirurgicala, asistand procesul de recuperare (pentru orice zona a corpului). El este utilizat cu succes in salile de operatii din USA, dupa interventiile chirurgicale, grabind procesul de vindecare si recuperare.

Poate fi folosit la persoanele cu pareza faciala, unde rezultatele pot fi remarcabile.

 

Cum se desfasoara o sedinta? 

In timpul sedintei,  beneficiarul va sta intins pe pat, intr-o pozitia cat mai relaxata, iar practicianul isi va folosi mainile cu o atingere foarte usoara pentru a facilita curgerea energiei.

Majoritatea persoanelor intra intr-o stare de relaxare foarte profunda, frecventele creierului incetinesc, gandurile sunt mai putine si mai rare, iar unele persoane chiar  adorm.

Ce beneficii obtii in urma unei sedinte de Access Facelift?

Acest proces te ajuta la:

- tonifierea zonelor lasate ale corpului, cum ar fi: sani, fata, fese si nu numai;
- redarea fermitatii pielii;
- eliberarea blocajelor;
- detensionarea muschilor;
- relaxarea corpului in intregime;
- eliberarea judecatilor, convingerilor, punctelor de vedere pe care le-ai blocat in corpul tau pentru a-ti ascunde frumusetea;
- judecatilor pe care le ai la adresa corpului tau legate de imbatranire;
- aparitia unei straluciri interioare irezistibile si a unei stari de bine.


S-a observat ca efectele sunt cumulative si cresc de la o sesiune la alta.

Daca e facut repetat timp de 20 de sedinte atunci efectul este permanent.

Cu toate ca se numeste Facelift, aceste energii lucreaza asupra intregului corp si mai mult de atat, asupra intregii vieti.

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
--14 - 20
14 - 20
---
Nume serviciu Pret
Sedinta Access Bars 60min 183 Ron
Sedinta Access Energetic Facelift 60min 246 Ron