P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Ce este Coaching-ul?

 

Coaching-ul este o forma de dezvoltare in care o persoana numita "coach" (antrenor) sustine un cursant sau un client in atingerea unui scop personal sau profesional prin furnizarea de instruire si indrumare. Invatatorul este uneori numit COACH.

Prima folosire a termenului "antrenor" in legatura cu un instructor a aparut în jurul anului 1830 in teatrul universitar din Oxford pentru un tutore care "purta" un student printr-un examen. Cuvantul "coaching" a identificat astfel un proces folosit pentru a transporta oamenii de unde sunt acolo unde doresc sa fie.

Coaching-ul profesionist utilizeaza o serie de abilitati de comunicare (cum ar fi reluarea, ascultarea, interogarea, clarificarea etc.) pentru a ajuta clientii sa-si imbotateasca perspectivele si, prin urmare, sa descopere diferite abordari pentru a-si atinge obiectivele. Aceste abilitati pot fi folosite in aproape toate tipurile de coaching.

In acest sens, coaching-ul este o forma de "META-PROFESIE" care se poate aplica sprijinirii clientilor in orice efort uman, de la preocuparile lor in domeniul sanatatii, personal, profesional, sportiv, social, familial, politic, spiritual etc. si poate fi o suprapunere intre anumite tipuri de activitati de coaching.

Sunt 3 CATEGORII PRINCIPALE de coaching: 
- de VINDECARE , 
- de MENTENANTA  si
- de PERFORMANTA.

 

Si 2 tipuri principale: Life Coaching si Business Coaching. 

 

Te-ai intrebat vreodata ce inseamna un antrenament zilnic pentru visurile noastre alaturi de un COACH?

 

Vino la o consultatie si vei afla ce posibilitati ai putea avea!

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
09 - 20
09 - 14
09 - 14
10 - 20
---

Sambata la cerere!

Nume serviciu Preț
Sedinta de Life Coaching 60min 210 Ron
Sedinta de Business Coaching 60min 300 Ron

In urma primei consultatii, oferta finala de pret se poate personaliza in raport cu procesul necesar de parcurs pentru rezultatul dorit.