Vezi video
P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I

Programează-te!

In maxim 48h vei fi contactat pentru toate detaliile necesare.
Descriere terapie
Program
Tarife

Cum sa am relatii de calitate?
 
O relatie, indiferent de natura ei, este o conexiune intre doua persoane. Pentru ca o relatie sa functioneze armonios, fiecare dintre cele doua persoane trebuie sa aiba o stare de echilibru, de armonie.
 
Asa ca daca iti doresti astfel de relatii, incepe cu primul lucru pe care il poti face tu si il poti controla: starea ta de echilibru si armonie.
Aceasta stare se obtine pe trei planuri: fizic, emotional si energetic.
 
Cu ajutorul programelor dezvoltate de echipa Elyde si a terapiilor complementare, vei putea obtine aceasta STARE de BINE care sa te duca catre relatii fericite, indiferent ca vorbim de o  relatie amoroasa, relatia cu parintii, cu colegii, cu prietenii.
 
Sigur ai incercat sa-i schimbi pe cei din jurul tau sau sa le explici ca nu e potrivit un anumit comportament, s-a schimbat ceva? 
Te invitam sa exploram impreuna ce impiedica sa ai relatiile dorite.  

 

Nu te speria ca nu stii cu ce sa incepi sau ce e mai potrivit pentru tine, acesta este job-ul nostru! Trebuie doar sa ne faci o vizita si impreuna vom stabili cum sa obtii ce iti doresti. In zilele “Open Day” pe care le organizam saptamanal ai ocazia sa discuti cu echipa de terapeuti si sa stabiliti impreuna obiectivele de lucru. 


Programarile se fac AICI: https://www.club-elyde.ro/contact sau telefonic la 0729995005.

 

 

Terapia de cuplu apare in scena atunci cand relationarea in cuplu devine dificila, comunicarea este blocata, sau apare fenomenul de insatisfactie cu relatia actuala. Scopul terapiei consta in eliminarea acestor strategii toxice de manipulare si control si construirea unei relatii bazate pe onestitate, integritate si responsabilitatea propriei fericiri, o relatie plina de momente placute, libertate si pasiune.

 

Scopul dezvoltarii personale si spirituale este sa poti deveni mai luminos, mai bun, mai fericit decat ieri. Sa poti observa un progres in directia pe care tu ti-o doresti si sa poti trai o viata din toata inima!
Dezvoltarea personala este o urmare constienta a unei “cresteri” personale prin extinderea constiintei de sine, a cunoasterii si a imbunatatirii permanente a abilitatilor personale.

 

Constelatiile Familiale sunt o metoda de lucru extraordinar de profunda, fondata de germanul Bert Hellinger in urma cu peste 20 de ani, astazi exercita existenta prin Asociatia Internationala de Constelatii Sistemice (ISCA). Aceasta metoda fenomenologica de munca sistemica s-a raspandit foarte repede in intreaga lume (fiind una dintre metodele psihoterapeutice cu cea mai rapida raspandire din secolul XX) si inca evolueaza creativ in toate colturile lumii la ora actuala, avand aplicatii numeroase in zona problematicilor vindecarii holistice, politicii, psihoterapiei, afacerilor, mediului etc.
Un domeniu absolut uluitor, de a merge pe firul transgenerational si de a identifica fix la sursa acele dezechilibrele inca vii, care au produs tulburari la nivel subconstient, psihologic; dezechilibre care pot genera traume asupra carora individul de astazi sa nu poata actiona constient.
Aceasta metoda te face sa simti sa accepti ca ceea ce ti se da are un scop si ca propria ta cautare si vindecare nu este altceva decat un mod de vindecare a stramosilor, de acceptare si iubire a lor asa cum au fost si sunt prin noi, urmasii lor.
Propria noastra cautare de Sine nu este decat o intoarcere catre ceea ce este deja in noi, catre ingrijirea ranilor cu iubire, acceptarea a ceea ce a fost asa cum a fost, fie ca ne place sau nu, catre intelegerea faptului ca suntem rezultatul unui trecut care il descoperim prin intermediul Constelatiilor, in care vezi si distorsiuni si lucrurile frumoase, si astfel noi, asa cum suntem la timpul prezent, nu am fi noi.
 

Terapia ThetaHealing, dupa cum ne arata si denumirea inseamna vindecare (healing) prin undele theta ale creierului si este cunoscuta in peste 150 de tari ale lumii. Este o practică alternativă de vindecare ce combină cunoștințe moderne din psihologie, fizică cuantică și biologie moleculară cu tehnici spirituale antice. 
Dezvoltată de Vianna Stibal, naturopat de profesie care și-a vindecat cancerul de oase prin această terapie în 1995, practica își sporește legitimitatea în spațiul medical prin eforturile Asociației Medicale Japoneze de ThetaHealing. 

Cum functioneaza ? În medie, gandurile noastre constiente reprezinta cam 10%, iar cele care ruleaza in subconstient 90%.  Asta inseamna, ca intr-o proportie foarte mare, noi actionam pe « pilot automat » in ceea  ce facem, spunem, gândim sau simtim. 
Cu ajutorul acestei tehnici putem accesa constient frecventele Theta ale creierului, prin meditatie ghidata, avand acces la nivelul subconstientului, unde sunt inscrise toate convingerile, programele limitative si cauza tuturor dezechilibrelor din vietile noastre.
 


 

Programarile se fac AICI: https://www.club-elyde.ro/contact . sau telefonic la 0729995005.

 

 

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
13 - 21
09 - 13
09 - 13
13 - 21
13 - 21
--
Terapia de cuplu  210 lei/ sedinta 
Parenting 

150 lei/ sedinta

ThetaHealing

180 lei/ sedinta

Constelatii familiare 

210 lei/sedinta 

 Psihoterapie individuala  180 lei/ sedinta