Vezi video
P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Cum sa depasesc o trauma?
 
 
 O trauma este o emotie violenta care modifica personalitatea unei persoane, care genereaza reactii de suferinta pe termen lung si care blocheaza evolutia personala si starea de bine.
 
Exista traume in care au fost implicate mai multe persoane, traume psihice care adeseori sunt pierdute din vedere: accidente de masina, interventii chirurgicale in copilarie (in special inainte de 3 ani), moartea neasteptata a unei persoane apropiate, intreruperea unei relatii semnificative, experiente de umilire/esec, aflarea faptului ca suferim de o boala cronica/incurabila, boala in familie, conditia de handicap survenita brusc, neglijare emotionala, abandon, tradare, etc si traume despre care nu ne amintim.
 
In astfel de situatii manifestam: furie, iritabilitate accentuata, schimbari dese si bruste ale dispozitiei, sentimente de vina, rusine, vinovatie, tristete accentuata, auto-invinovatire, anxietate crescuta, frica, tendinta de retragere din plan social, lipsa de reactie sau anestezia emotionala, atitudine extrem de pasiva, depresie, nevoia de auto-ranire, munca in exces, neincrederea cronica in oameni.
 
SOLUTIA cea mai eficienta este sa mergem catre un specialist, catre un grup de sprijin si prin ghidarea lor sa incepem procesul de autovindecare.
 
In Club terapeutic Elyde, iti punem la dispozitie:
-      Sedinte de psihoterapie individuala si de grup
-      Life coaching
-      ThetaHealing
-      Reconnective Healing
-      Terapia Arienilor
-      Constelatii Familiale
-      Etc
 
Nu te speria ca nu stii cu ce sa incepi sau ce e mai potrivit pentru tine, acesta este job-ul nostru! Trebuie doar sa ne faci o vizita si impreuna vom stabili cum sa ajungi la linistea pe care ti-o doresti. In zilele “Open Day” pe care le organizam saptamanal ai ocazia sa discuti cu echipa de terapeuti si sa stabiliti impreuna obiectivele de lucru.

 

Programarile se fac AICI: https://www.club-elyde.ro/contact sau telefonic la 0729995005.


 

 

Reconnective Healing ® (vindecarea reconectiva) este o metoda de vindecare energetica, fara atingere, tangibila si masurabila care lucreaza prin intermediul frecventelor reconective (energie, lumina, informatie).
Se adreseaza fiintei umane in ansamblul sau: fizic, mental, emotional, spiritual si de aceea reprezinta o intoarcere la o stare optima de echilibru, integritate si vitalitate.
In vindecarea reconectiva, cel mai adesea se “asculta” cu mainile. Cand accesati acest spectru de Energie, Lumina si Informatie, se creeaza un lant de evenimente care pot amplifica si imbunatati foarte mult toate aspectele vietii dvs- sanatate, cariera, relatii, abundenta,etc

 

Terapia ThetaHealing, dupa cum ne arata si denumirea inseamna vindecare (healing) prin undele theta ale creierului si este cunoscuta in peste 150 de tari ale lumii. Este o practică alternativă de vindecare ce combină cunoștințe moderne din psihologie, fizică cuantică și biologie moleculară cu tehnici spirituale antice. 
Dezvoltată de Vianna Stibal, naturopat de profesie care și-a vindecat cancerul de oase prin această terapie în 1995, practica își sporește legitimitatea în spațiul medical prin eforturile Asociației Medicale Japoneze de ThetaHealing. 

Cum functioneaza ? În medie, gandurile noastre constiente reprezinta cam 10%, iar cele care ruleaza in subconstient 90%.  Asta inseamna, ca intr-o proportie foarte mare, noi actionam pe « pilot automat » in ceea  ce facem, spunem, gândim sau simtim. 
Cu ajutorul acestei tehnici putem accesa constient frecventele Theta ale creierului, prin meditatie ghidata, avand acces la nivelul subconstientului, unde sunt inscrise toate convingerile, programele limitative si cauza tuturor dezechilibrelor din vietile noastre.
 

Constelatiile Familiale sunt o metoda de lucru extraordinar de profunda, fondata de germanul Bert Hellinger in urma cu peste 20 de ani, astazi exercita existenta prin Asociatia Internationala de Constelatii Sistemice (ISCA). Aceasta metoda fenomenologica de munca sistemica s-a raspandit foarte repede in intreaga lume (fiind una dintre metodele psihoterapeutice cu cea mai rapida raspandire din secolul XX) si inca evolueaza creativ in toate colturile lumii la ora actuala, avand aplicatii numeroase in zona problematicilor vindecarii holistice, politicii, psihoterapiei, afacerilor, mediului etc.
Un domeniu absolut uluitor, de a merge pe firul transgenerational si de a identifica fix la sursa acele dezechilibrele inca vii, care au produs tulburari la nivel subconstient, psihologic; dezechilibre care pot genera traume asupra carora individul de astazi sa nu poata actiona constient.
Aceasta metoda te face sa simti sa accepti ca ceea ce ti se da are un scop si ca propria ta cautare si vindecare nu este altceva decat un mod de vindecare a stramosilor, de acceptare si iubire a lor asa cum au fost si sunt prin noi, urmasii lor.
Propria noastra cautare de Sine nu este decat o intoarcere catre ceea ce este deja in noi, catre ingrijirea ranilor cu iubire, acceptarea a ceea ce a fost asa cum a fost, fie ca ne place sau nu, catre intelegerea faptului ca suntem rezultatul unui trecut care il descoperim prin intermediul Constelatiilor, in care vezi si distorsiuni si lucrurile frumoase, si astfel noi, asa cum suntem la timpul prezent, nu am fi noi.

 

Programarile se fac AICI: https://www.club-elyde.ro/contact sau telefonic la 0729995005.

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
14 - 21
--14 - 21
09 - 14
--
ThetaHealing 180 lei/sedinta
Reconnective Healing 300 lei/sedinta
Reiki  165 lei/sedinta 
Constelatii Familiale 210 lei/sedinta
Terapia Arienilor 720 lei/ sedinta
Psihoterapie individuala 180 lei/ sedinta