Vezi video
P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Aparent dorinta de face bani este a celor tineri, care isi incep  cariera sau isi deschid un business. Insa, conform statisticilor, peste 80% dintre oameni isi doresc prosperitate si bunastare si nu este nimic gresit in asta!
 
Primul pas este sa gasim raspunsul la urmatoarele intrebari:
1.     Ce activitate imi aduce bucurie si o fac cu multa pasiune?
2.     Ce abilitati am si sunt dispus sa le imbunatatesc?
3.     Ce resurse am si sunt dispus sa le folosesc?
4.     Care este motivatia mea zilnica?
5.     Ce convingeri am legate de bani si bogatie?
6.     Mediul din care fac parte este cel propice dezvoltarii mele?
7.     Sanatatea mea fizica ma sustine in ceea ce doresc sa fac?
 
Raspunsurile corecte si sincere la aceste intrebari le poti afla rapid fiind ghidat  de o echipa de specialist si facilitatori care te vor ajuta sa te descoperi, sa-ti intelegi adevarata capacitate interioara si exterioara si sa aplici metode si instrumente cu rezultate dovedite la nivel international.
 
Echipa Elyde sustine sesiuni individuale, sesiuni de grup si programe integrate prin care vei obtine claritatea obiectivelor tale si pasii necesari pe care ii ai de facut.
Daca ai observat blocaje sau frici( frica de esec, frica de pierdere, frica de tradare, frica de a vorbi in public, etc)  care te-au tinut pe loc, gandeste-te cat de eficient si relaxat vei fi in ceea ce faci fara ele :) 
 
Stabileste ACUM o sedinta la Club Elyde si imediat vei primi instrumente pe care le poti folosi in activitatea zilnica:
-business coaching

-consiliere in cariera
-numerologie
-human design 

-psihoterapie individuala

 

Nu te speria ca nu stii cu ce sa incepi sau ce e mai potrivit pentru tine, acesta este job-ul nostru! Trebuie doar sa ne faci o vizita si impreuna vom stabili cum sa obtii ce iti doresti. In zilele “Open Day” pe care le organizam saptamanal ai ocazia sa discuti cu echipa de terapeuti si sa stabiliti impreuna obiectivele de lucru. 
 
Programarile se fac AICI: https://www.club-elyde.ro/contact sau telefonic la 0729995005.

 

Coaching-ul este o forma de dezvoltare in care o persoana numita "coach" (antrenor) sustine o persoana in atingerea unui scop personal sau profesional prin furnizarea de instruire si indrumare. 
Prima folosire a termenului "antrenor" in legatura cu un instructor a aparut în jurul anului 1830 in teatrul universitar din Oxford pentru un tutore care "purta" un student printr-un examen. Cuvantul "coaching" a identificat astfel un proces folosit pentru a transporta oamenii de unde sunt acolo unde doresc sa fie.
Sunt 3 CATEGORII PRINCIPALE de coaching: 
- de VINDECARE , 
- de MENTENANTA  si
- de PERFORMANTA.


Procesul de consiliere in cariera reprezinta spatiul si timpul pe care il poti aloca pentru a reflecta ce inseamna munca si vocatia pentru tine.  In primul rand  este un proces de autocunoastere.
Cu ajutorul consilierului iti vei pune cele mai bune intrebari legate de valorile tale, de interesele si cunostintele tale, vei identifica ce abilitati ai dar si ce preferinte legate de oamenii cu care vrei sa lucrezi, mediul preferat de lucru, interesele financiare.
Astfel vei putea sa iti clarifici cum filozofia ta de munca se coreleaza si integreaza filosofia ta de viata, unde se completeaza reciproc convingerile tale despre munca si viata, unde intra in conflict, unde si cum se potenteaza una pe alta.

 

 

“Numerologia este un domeniu al cunoasterii ce studiaza legatura dintre cifre, semnificatia lor calitativa (nu cantitativa, cum e in matematica) si manifestarile acestora in lumea reala inconjuratoare. Scopul numerologiei practice consta in determinarea menirii omului, a societatii, statului sau a unei intreprinderi separate si potentialul acestora in diferite perioade de timp… 
…Numerologia este studiul numerelor si modalitatea oculta prin care se pot afla cu certitudine aptitudinile si caracterul unei persoane, ca parte integranta dintr-un plan Cosmic” – Anatol Basarab

 

 

Programarile se fac AICI: https://www.club-elyde.ro/contact sau telefonic la 0729995005.

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
16 - 21
09 - 14
09 - 14
15 - 21
18 - 21
--

Consiliere in cariera  210 lei/sedinta
Business Coaching  Intre 210 si 450 lei/ sedinta
Numerologie  282 lei/ sedinta 
Psihoterapie individuala  180 lei/ sedinta