Vezi video
P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Cum sa fii mai sanatos?
 
     Sanatatea si vitalitatea intregului organism este poate cea mai importanta dorinta a oamenilor. Cu toate astea, statisticile spun ca 70% sufera de diverse afectiuni fizice si emotionale care ii impiedica sa se bucure de viata , de ceea ce au realizat, nu reusesc sa aiba o familie fericita si nici sa obtina ce isi doresc din punct de vedere financiar.
 

1.    Terapia Bowen

2.    Reconnective Healing si Reconectarea-metoda de vindecare
3.    Reflexoterapia
4.    Terapii prin masaj
7.    Terapii energetice: ThetaHealing, Reiki, Reconnective Healing, Acces Bars

8.    Medicina metabolomica 
 
Acestea se realizeaza in sedinte individuale, numarul acestora fiind stabilit in functie de afectiune impreuna cu terapeutul .
 
Pentru a intelege mai multe despre cum functioneaza fiecare te asteptam in zilele “Open Day” pe care le organizam saptamanal, in aceste zile ai ocazia sa discuti cu echipa de terapeuti si sa decizi ce este mai bine pentru sanatatea ta.
 
Programarile se fac AICI: https://www.club-elyde.ro/contact sau telefonic la 0729995005.

 

Programeaza-te Acum sau Incearca Gratuit

 

 

Terapia Bowen este o formulă unica de reechilibrare neuro-musculară care lucrează, în principal, prin sistemul nervos, asupra sistemelor osos şi muscular. Printr-un număr de mişcări delicate, practicate cu degetele, asupra muşchilor şi ţesuturilor articulare, se transmit mesaje în interiorul corpului, de reactivare a memoriei celulare, a unei stări ideale, de relaxare şi echilibru.
De unde îi vine numele? De la Thomas Ambrose Bowen care îşi ajuta prietenii din Geelong, Australia, să se recupereze după accidente sportive. El a dezvoltat această tehnică în jurul anilor ’50, fără să aibă pregătire de specialitate în domeniul medicinei, devenind un terapeut celebru cu mai mult de 13.000 de pacienţi anual. In 1974 a dezvoltat tehnica alături de osteopatul Oswald Rentsch.

 

Reconnective Healing si Reconectarea

Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) este o forma de vindecare care se afla aici pe planeta pentru prima oara. Ea ne reconecteaza la totalitatea universului, dat fiind ca ne reconecteaza la totalitatea fiintei noastre si la ceea ce suntem cu adevarat.  Beneficiile sedintelor de Reconnective Healing se regasesc in toate planurile fiintei umane: fizic, mental, emotional si spiritual fiind facilitate prin intermediul unei noi benzi de frecvente de vindecare.

 

Reconnective Healing™ (Vindecarea Reconectiva) se inscrie, mai degraba, in sensul vindecarii prin Spirit, sau prin spiritualitate si de aceea aduce si rezultate peste orice asteptari.

The Reconnection (Reconectarea), proces unic in viata unei fiinte umane,  reprezinta o posibilitate de evolutie accelerata. Aceasta, deoarece prin propria Reconnection® (Reconectare) se creeaza conditiile pentru evolutia personala accelerata la oricare nivel: fizic, mental, emotional sau spiritual, calitatea vietii, modul de abordare a realitatii si propriei persoane, etc.

Liniile energetice ale corpului nostru, la origine liniile meridiane, denumite uneori si linii de acupunctura, erau conectate la liniile care inconjoara planeta precum si la reteaua energetica universala, legandu-ne cu intreg Universul. In decursul timpului am devenit deconectati de la aceste trasee energetice. Reconnection® (Reconectarea) introduce noile “linii axiatonale”, care ne dau posibilitatea de a atinge niveluri vibrationale unice si frecvente de vindecare. Posibilitatea de a evolua este introdusa prin schimbul de lumina si informatie, prin reconectarea spiralelor de ADN si reintegrarea stringurilor.

Reconectarea se faciliteaza o singura data in viata, numai in prezenta solicitantului, si consta in doua sedinte diferite, de obicei in zile consecutive.

 

REFLEXOTERAPIA, "copilul" nostru nascut de 105 ani
Poate uneori ti-a venit in minte intrebarea "Ce sa fac ca sa imi fie mai bine? Am 2 maini si 2 picioare, la ce sa le folosesc?"
Ei bine, din 1913 un altfel de raspuns a sosit in Occident la aceasta intrebare. Reflexoterapia a fost introdusa in 1913 de catre doctorul William Fitzgerald care a observat ca anumite puncte reflexogene din talpi si din palme corespund unor zone si organe ale corpului.
Folosind cu regularitate reflexoterapia, putem echilibra fluxurile energetice subtile ale organismului prin aceasta imbunatatind functionarea sistemului endocrin si nervos. In acest fel se asigura legatura optima a organismului cu mediul extern, coordonarea si imbunatatirea functionarii organelor interne.
 
Medicina metabolomica. Metabolomica recunoaste urmele biochimice ale ciclului de producere a energiei printr-o analiza amanuntita de sange care detecteaza asa numitii „metaboliti”.
5000 de metaboliti sunt capabili sa recunoasca fiecare proces biochimic ce se desfasoara in corpul uman. In acest mod, putem moderniza si adapta analizarea unui sistem molecular infinit complex. Astfel, prin acest procedeu putem identifica care sunt blocajele energetice la nivel celular. Mai multe pe http://medicinametabolomica.ro/medicina-metabolomica/

 

Tibetan Singing Bowls(Terapia cu boluri) reprezintă o tehnologie veche, de aproximativ 2500 de ani, pentru stimularea undelor cerebrale. La fel ca noile tehnologii: Brainwave Entrainment, Binaural Beats & Isochronic Tones, Tibetan Singing Bowl creează o pulsație de sunet pentru a ne antrena creierul.
Terapia cu boluri a fost folosită în toată Asia pentru meditații, ritualuri și ceremonii. Sunetul produs de aceste boluri metalice este destul de similar cu un gong sau un clopot. Utilizat în terapia de vindecare, sunetul ajută la calmarea și reorganizarea structurale a minții, reducând stresul și anxietatea, scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățirea respirației și circulației, ameliorarea suferinței și durerii, întărirea sistemului imunitar și îmbunătățirea stării pacientului si a celor mai multe forme de dizarmonii psiho-socio-mentale. Bolurile creează o gamă de sunete pentru a restabili frecvențele vibraționale normale ale unor părți ale corpului, minții, proto-sinelui și a sinelui biografic - locusul vindecării, dar în același timp și locusul în care boala se produce.
Procesul de vindecare este inițiat prin antrenarea undelor cerebrale pentru a se sincroniza cu rezonanța perfectă a bolurilor. Tonurile unice creează starea perfectă pentru meditație profundă, gândire creativă și mesaje intuitive. Undele sonice produse de bolurile tibetane trezesc abilitatea noastră de a auzi cu mai mult decât cu urechile noastre.

 

Programarile se fac AICI: https://www.club-elyde.ro/contact sau telefonic la 0729995005.

 

Programeaza-te Acum sau Incearca Gratuit

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
12 - 21
12 - 21
10 - 21
12 - 21
10 - 20
--

Terapia Bowen 

120 lei/ sedinta

Reflexoterpie

Intre 120 si 180 lei/ sedinta 

Masaj pe patul cu pietre JAD

48 lei/ sedinta

Masaj cu boluri tibetane 

180 lei/sedinta (60 min), 210 lei/sedinta(90 min)

ThetaHealing 

180 lei/ sedinta

Reiki 

135 lei/sedinta 

Reconnective Healing

300 lei/sedinta

Access Bars

180 lei/sedinta