Vezi video
P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Numerologia este un domeniu al cunoasterii ce studiaza legatura dintre cifre, semnificatia lor calitativa (nu cantitativa, cum e in matematica) si manifestarile acestora in lumea reala inconjuratoare. Scopul numerologiei practice consta in determinarea menirii omului, a societatii, statului sau a unei intreprinderi separate si potentialul acestora in diferite perioade de timp… 
…Numerologia este studiul numerelor si modalitatea oculta prin care se pot afla cu certitudine aptitudinile si caracterul unei persoane, ca parte integranta dintr-un plan Cosmic” – Anatol Basarab

 

Fascinatie totala. Asa simt despre aceasta stinta a Numerologiei. In primul rand, m-a fascinat sa aflu, sa cercetez si apoi sa stiu ca este o stiinta. Cea mai veche stiinta, se pare, caci ceea ce exprima Numerologia sta la baza tuturor lucrurilor, situatiilor si principiilor Universului.

Iar cercetatorii de pana acum au concluzionat cu totii ca nu se cunoaste, inca, unde si cand a inceput Numerologia sa fie structurata si sa fie considerata ca avand un inceput. Toate celelelte stiinte au, undeva, un initiator. Numerologia are si ea un initiator, ce este Universul insusi. Dumnezeu insusi.

Ce este poate cel mai fascinant, cel putin pentru mine, este ca Numerologia contine si descrie principiile Universale in totalitate. Ca si cum Universul insusi s-a creat folosind Numerologia ????

La inceput, stiinta aceasta pare ca se adreseaza oricui. Multe par accesibila la inceput ????

Pare accesibila oricui doreste sa o cunoasca si sa o foloseasca ca sa de-cifreze (sau sa des-cifreze) aceste principii Universale, ce stau la baza tuturor lucrurilor. Si apoi sa opereze cu ele. Doar pare accesibila oricui, caci nu toti sunt cei ce au inceput sa o studieze si apoi s-au oprit. Insa totul e bine asa cum este. Asa cum mult mai multi oameni conduc o masina decat cei care stiu cum functioneaza acea masina. Dar, cand incepi sa studiezi mai mult si mai mult tainele numerologiei, nu prea iti mai vine sa te opresti. Intri mai adanc si mai adanc si de ce intri mai profund, din ce fascinatia creste si revelatiile sunt mai mari si mai frumoase.

Totul, dintotdeauna, poate fi descris prin cifre, caci totul se bazeaza pe principiile Universale. Cifrele in sine sunt pur si simplu arhive cifrate (adica contin un cifru) ce descriu de la mic la mare si de la mare la mic Universul. Atat cat putem noi, ca Oameni sa-l intelegem, insa si tot ceea ce este dincolo de aceasta intelegere.

Patrunderea prin stiinta Numerologiei in aceste arhive ale cifrelor deschide calea noastra catre cunoasterea Universala. E ca un bufet infinit (cel putin pana acum nimeni nu a vazut finalul finit), din care fiecare ne putem infrupta cat dorim si cat putem sa “ducem” ca si cunoastere.

Numai si daca incepem sa cercetam si sa intelegem cat putem fiecare cele doua principii de baza – principiul masculin (centrifug, Yin, etc.), descris prin cifrul cifrei 1 si apoi principiul feminin (centripet, Yang, etc.), descris prin cifrul lui 2 si ne dam seama cata valoare contine in ea stiinta Numerologiei. Caci deschide o cale atat de completa si profunda catre cunoastere, incat merita sa pasim pe ea, chiar si numai pentru a intelege cele doua principii de mai sus.

Macar pentru a ne intelege mai bine pe noi insine si a intelege calitatile noastre masculine si feminine. Pentru a le exprima cat mai plenar si mai autentic. Restul va veni de la sine, odata cu aceasta intelegere. Si Universul in sine se va revela noua, mereu mai detaliat si mai profund.

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
11 - 19
--18 - 21
---

Programarile se stabilesc telefonic sau pe formularul de contact. Se pot programa sedinte individuale sau inscrierii la sesiuni de grup.

 

Nume serviciu Preț
Evaluare individuala numerologie 30min 84 Ron
Sedinta individuala de numerologie 60min 282 Ron
Sedinta de GRUP de numerologie 90min 210 Ron