P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Medicina Metabolomica reprezinta o abordare medicala personalizata prin intermediul careia sunt descoperite cauzele bolilor cronice si autoimune la nivel celular.

 

De ce este importanta medicina metabolomica pentru fiecare dintre noi?

Inainte de a explica cum functioneaza stiinta metabolomicii, sa vedem mai intai de ce este atat de  importanta in zilele noastre pentru aproape fiecare persoana. Se stie deja ca astazi oamenii traiesc mai mult decat oricand, dar stiati ca sub umbrela acestor dezvoltari tehnologice se intampla ceva bizar?

In secolul trecut, bolile cronice au atins procente de epidemie. Astazi, doar 1 persoana din 20 este practic sanatoasa. Majoritatea oamenilor traiesc si functioneaza semnificativ mai scazut fata de potentialul lor biochimic real, intr-o proportie de 15% – 50% din capacitatea lor reala de energie. Cu siguranta nu vrem sa ajungem sa ne traim vietile noastre astfel, nu este asa? As prefera sa traiesc la potentialul meu maxim!

Corpul uman este practic un motor gigant cu ardere interna. Converteste alimentele, aerul, apa  chiar si soarele in energie pe bază de reactii chimice complexe care au loc in numar de miliarde de ori pe secunda. Daca organismul nostru are nevoie de mai multa energie decat poate el sa produca atunci acest fenomen duce la imbolnavire.

 

Sanatatea are legatura cu mentinerea unui echilibru energetic! Sanatatea are legatura cu mentinerea unui echilibru energetic, si anume a homeostazei. Vestea buna este ca organismul face acest lucru in mod natural. Se adapteaza la mediu, la factorii externi, ca o masina autoreglabila inteligenta. Dar daca ceva intrerupe acest circuit? Acel ceva ne transmite CE este Medicina Metabolomica.

 

Ce este medicina metabolomica?

Metabolomica recunoaste urmele biochimice ale ciclului de producere a energiei printr-o analiza amanuntita de sange care detecteaza asa numitii „metaboliti”.

5000 de metaboliti sunt capabili sa recunoasca fiecare proces biochimic ce se desfasoara in corpul uman. In acest mod, putem moderniza si adapta analizarea unui sistem molecular infinit complex. Astfel, prin acest procedeu putem identifica care sunt blocajele energetice la nivel celular.

 

Cum combatem bolile cronice prin intermediul medicinei metabolomice?

Pana in prezent avem experienta a peste 15.000 de pacienti cu diferite boli cronice si de aceea intelegem cauzele bolilor cronice.

Exista doar doua motive principale:

Primul este lipsa de nutrienti. Alimentele moderne contin 1/20 din substantele nutritive comparativ cu ce contineau acum 100 de ani. Chiar si calitatea apei pe care o bem si aerul pe care il respiram se inrautatesc.
A doua cauza sunt toxinele. Peste 80.000 de substante toxice industriale sunt incorporate in stilul de viata modern pe care il avem, prin intermediul produselor pe care le consumam, a aerului pe care il respiram si chiar a produselor de ingrijire personala pe care le folosim pe piele.

Sursa: http://medicinametabolomica.ro/medicina-metabolomica/

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
----12 - 14
11 - 17
-

Dr. Tsilimidos Gerasimos ajunge in Romania de 2 ori pe luna. Programarile se fac doar telefonic la numarul din Contact.

 Nume serviciu  Pret
Program metabolomic (testul de sange si de urina, precum si primele doua consultatii)  1500Euro