P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Jadul este un tip de mineral natural cu o istorie indelungata in China caci mineralele sunt cea mai caracteristica componenta a medicinei traditionale chineze. Practicienii medicinei traditionale chineze cred ca jadul te poate proteja impotriva relelor, te mentine tanar si frumos si te calmeaza. Jadul aduce bucurie si longevitate daca e purtat des sau folosit.

 

De mii de ani, piatra de jad este folosita in China pentru sanatate si longevitate. Din vechime, piatra de jad a fost considerata piatra protectiei, avand abilitatea de a balansa Yn si Yang.

 

Patul de masaj are in componenta si turmalina. Beneficiile pietrelor de turmalina au fost demonstrate prin numeroase studii. Piatra de turmalina produce ioni negativi (citeste mai mult despre ioni negativi aici ), purifica aerul si apa, este un sterilizator extrem de eficient si produce raze infrarosii.

Turmalina este o piatra semipretioasa care are efecte terapeutice extraordinare, dovedite stiintific. 

EMISIA DE IONI NEGATIVI se realizeaza in baza unei tehnologii de ultima ora la baza careia sta un mineral din grupul silicatilor (turmalina) cu proprietati deosebite in ceea ce priveste emisia de ioni negativi.
Ionii negativi produsi de pietrele de turmalina:
reduc nevroza si anxietatea,
maresc apetitul si setea,
cresc stimulii sexuali.
Din punct de vedere fizic, datorita productiei de ioni negativi, se amelioreaza:

-alergiile
-sinuzitele
-astmul bronsic
-migrena
-arsurile
-durerile postoperatori

Datorita compozitiei bogate in cristale, piatra de turmalina emite in mod constant curent micro de 0,06 mA, rezultand unde electromagnetice multi-directionale, care formeaza un camp energetic. Acest camp protejeaza in mod eficient sanatatea organismului dvs. prin efecte de interferare, inhibare, separare a pulsului apei.
Turmalina poate completa elementele de care corpul are nevoie.

 

Beneficiile terapiei cu caldura (termoterapie / termomasaj)  sunt imediate :

1. Circulatia sangelui este accelerata prin caldura; vasele de sange se dilata;  sindromul mainilor si picioarelor reci dispare, imbunatatiri in cazuri de ateroscleroza, reechilibrarea hipertensiunii, reducerea colesterolului.

2.Detoxifiere: toxinele si reziduurile acumulate se dizolva si sunt eliminate pentru a debloca sistemul circulator ;

3 in plus, temperatura inalta faciliteaza generarea de noi celule albe. Cu cat mai multe celule albe in sange, cu atat sistemul imunitar este mai puternic.

Efectele se vor simti de la prima sedinta de termomasaj, iar primul efect va fi:

4. un somn linistit si profund.

 

Beneficiile pe care le ofera terapia cu caldura (raze infrarosii), atunci cand suntem pe patul de masaj automat cu jad care face elongare mecanica a coloanei vertebrale si alinierea vertebrelor la forma lor naturala,

in primul rand, muschii si tendoanele din coloana se relaxeaza datorita caldurii (in general muschii sunt rigizi, tari, de aceea putem intepeni sau avem dureri la o miscare brusca sau la intinderi), permitand vertebrelor sa se alinieze usor si treptat la forma lor normala.

In al doilea rand, stimuleaza meridianele importante din si de-a lungul coloanei, producand impulsuri puternice asupra retelei extinse de fibre nervoase. Efecte : se energizeaza fiecare sistem si organ din corp.In al treilea rand: Curatare / Detoxifiere. De-a lungul anilor, pe peretii colonului (intestinului gros), reziduurile acumulate ajung sa acopere peretii colonului sub forma de zgura (pietrificata). Razele infrarosii, conduse in corp prin piatra de jad, fac posibila o curatare si mai profunda peretii colonului tocmai datorita apei fierbinti. Este evident ca o apa fierbinte curata mult mai bine decat apa rece.

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
09 - 21
09 - 21
09 - 21
09 - 21
09 - 21
09 - 16
-

Nume serviciu Pret
Sedinta pat masaj cu pietre jad    30min 48 Ron
Pachet 6 sedinte  270 Ron
Pachet 10 sedinte 450 Ron