Vezi video
P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Programul "Feminitate si sanatate intima" se adreseaza tuturor femeilor care vor sa aiba un corp sanatos, armonios, plin de vitalitate si energie feminina.

 

In acest program se lucreaza integrat la nivel de corp, minte si suflet si se ofera solutii practice de mentinere a sanatatii optime. 

 

Pe partea de sanatate intima va veti intalni cu Vania Limban, de specializare moasa, cu o experienta  de peste 25 de ani ca moașă la sala de nașteri și de peste 10 ani în programe de consiliere cu gravide, mămici și femei, te va invata si ghida despre sanatatea  intima, despre tonifierea musculaturii perineului. Ca FEMEIE, probabil ai multe intrebari si temeri pe care ar fi bine sa le discuti cu un specialist...

 

 

Sănătatea intimă ar trebui să fie parte a stilului de viața zilnic al oricărei femei, pentru că ea este strâns legata de viața reproductivă, de sarcina si nastere, de relația sexuală și de sănătatea urogenitală.

„Perineum Studio by Vania Limban” se adresează personalizat femeilor gravide, mamelor, ca si celor care au probleme de sănătate intimă, oferind metode de prevenire sau tratare prin metode naturale de creștere a dinamicii și funcționalității musculaturii pelvi-perineale.

Contine: 

-Info Q&A perineu

Sesiune educationala de sanatate intima recomandata oricarei gravide, mame, femeie, Aflati care sunt muschii perineali, cum sunt ei pozitionati, ce rol au in conexiune cu nasterea, relatia intima de cuplu, sanatatea urogenitala si care sunt metodele prin care pot fi tonifiati /retonifiati.

-Consultanță perineu

Fata in fata cu moasa , dupa ce identificam simptomele pe baza diagnosticului medical eliberat de medic, facem un plan personalizat de reabilitare perineala.

-Perineum gym

Sedinte de gimnastica intima - perineum workout, perineum fit, perineum yoga, in care practicam exercitii specifice tonifierii perineale.

Sesiuni psihoterapie  - pentru problemele psiho-emotionale pe care le poate genera un perineu slabit in relatia intima de cuplu


Coaching nutritie - pentru reglarea greutatii (surplusul de kg este un factor favorizant pentru slabirea perineului), principii hrana santoasa, alimentatia bazata pe estrogeni naturali din ceea ce mancam zi de zi la premenopauza / menopauza

In perioada sarcinii, cat si dupa aceasta, organismul sufera foarte multe modificari si are nevoie de ingrijire speciala. Zona intima, zona perineului, are nevoie de o atentie aparte si cu cateva lucruri invatate de la un specialist, putem sta fara griji.

Pregatirea perineului pentru nastere se poate realiza prin binecunoscutele exercitii Kegel, masaj perineal, dar si prin alte modalitati pe care le puteti descoperi in continuare alaturi de un specialist in domeniu.

 

 

Programarile  se fac aici: Contact Programari sau telefonic la 0729995005.

 

 

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
---17 - 21
---

Sedintele se fac individual, cat si sub forma de grup. Lunar se organizeaza workshop-uri.

 

Consultanta perineu One to One 150 lei
Tonifiere perineu- gimnastica 66 lei/sedinta
Info Q&A Perineu- sedinte de grup 102 lei/sedinta
Pachet reeducare perineala 840 lei

 

Pachetul de reeducare perineala contine:

- Consultanta perineu One to One

- Info Q&A Perineu

- 10 sedinte de gimnastica 

 

Pachetul se adreseaza tuturor femeilor, nu doar femeilor insarcinate.