P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Ce este RECONNECTIVE HEALING®?

 

Reconnective Healing ® (vindecarea reconectiva) este o metoda de vindecare energetica, fara atingere, tangibila si masurabila care lucreaza prin intermediul frecventelor reconective (energie, lumina, informatie).

Se adreseaza fiintei umane in ansamblul sau: fizic, mental, emotional, spiritual si de aceea reprezinta o intoarcere la o stare optima de echilibru, integritate si vitalitate.

 

In vindecarea reconectiva, cel mai adesea se “asculta” cu mainile. Cand accesati acest spectru de Energie, Lumina si Informatie, se creeaza un lant de evenimente care pot amplifica si imbunatati foarte mult toate aspectele vietii dvs- sanatate, cariera, relatii, abundenta,etc

Despre vindecarea reconectiva s-a dovedit stiintific faptul ca:
- restructureaza ADN-ul deteriorat
- este de peste doua ori mai eficienta decat fizioterapia in restabilirea mobilitatii de miscare
- sprijina performantele atletice de varf.

 

Reconnection® (Reconectarea) este un proces unic in viata, care manifesta intentia noastra de a avea o evolutie personala accelerata. Aceasta se realizeaza prin punerea in legatura a trei sisteme: liniile grilei planetei noastre, liniile meridian ale corpului uman si reteaua energetica universala. 

 

Tehnica creata de un medic curajos si dedicat, dr. Eric Pearl si recunoscuta si sprijinita de stiinta, inclusiv de cercetatori afiliati la institutii precum Havard, Yale si Stanford. 

 

 

Este firesc sa te bucuri de o viata sanatoasa, armoniosa, implinita pentru tine si pentru cei dragi.

Aici poti gasi calea potrivita catre acest echilibru in toate planurile: fizic, mental, emotional si spiritual, precum si o cale pentru evolutia ta.
Cum poti sa iti indeplinesti aceasta dorinta?

Prin:

-Reconnective Healing™ (Vindecare Reconectiva), metoda de vindecare cu rezultate exceptionale obtinute in practica.
-Reconnection® (Reconectarea) care se face o singura data in viata. Aceasta consta in reconectarea cu cine suntem cu adevarat si creeaza conditii pentru evolutia personala accelerata.


"Sursa: www.reconectarea.ro"

 

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
-14 - 21
-10 - 16
14 - 20
09 - 12
-

Nume serviciu Pret
Sedinta Reconnective Healing® 300 Ron
Sedinta Reconnection® 333 USD

 

Se recomanda un minim de 2 sedinte de Reconnective Healing.

Se recomanda un minim de  3 sedinte de Reconnecting Feeling (vindecare).

Sedinta dureaza 45-60 min.

 

- In timpul sedintei veti fi complet imbracati, fara incaltaminte, odihnindu-va pe o masa de masaj confortabila; daca situatia impune sedinta se poate desfasura si in pozitia sezand;

- Sunteti rugati sa veniti neparfumati la aceste sedinte;

- Starea psihica optima: veniti la aceste sedinte ca si cand va acordati un timp neasteptat de odihna, bucurie, deschidere si grija de sine. Se recomanda sa nu va atasati de un rezultat specific, doar veti fi invitati sa observati experienta pe care o veti avea in acel timp, stiind ca sunteti parte a unui proces pozitiv si interesant in cadrul caruia Dumnezeu,  inteligenta care ne-a creat pe toti, trimite exact ceea ce avem nevoie fiecare.

- Sedintele de Reconnective Healing® se faciliteaza anterior celor de Reconnection® (doua sedinte de obicei in zile succesive).