P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

REFLEXOTERAPIA, "copilul" nostru nascut de 105 ani

Poate uneori ti-a venit in minte intrebarea "Ce sa fac ca sa imi fie mai bine? Am 2 maini si 2 picioare, la ce sa le folosesc?"

Ei bine, din 1913 un altfel de raspuns a sosit in Occident la aceasta intrebare. Reflexoterapia a fost introdusa in 1913 de catre doctorul William Fitzgerald care a observat ca anumite puncte reflexogene din talpi si din palme corespund unor zone si organe ale corpului.

Folosind cu regularitate reflexoterapia, putem echilibra fluxurile energetice subtile ale organismului prin aceasta imbunatatind functionarea sistemului endocrin si nervos. In acest fel se asigura legatura optima a organismului cu mediul extern, coordonarea si imbunatatirea functionarii organelor interne.

 

Reflexoterapia este utila in tratarea multor tipuri de afectiuni dintre care enumeram doar cateva:
- stres, migrene, ameteli, insomnii, oboseala cronica, instabilitate emotionala, depresii, anxietate, atacuri de panică.
- afecţiuni ale coloanei, sciatică, lombosciatică, spondiloze, cifoze, reumatism, artroze, artrite, gonartroza, coxartroza, etc.
- tulburari endocrine: tiroida, paratiroide (caderi de calciu), suprarenale, deficienţe de crestere la copii, reglarea ciclului, tulburari de menopauza, osteoporoza (stoparea degradarii masei osoase), disfuncţii sexuale (impotenta, frigiditate etc.), tulburari de metabolism, obezitate, diabet.
- afectiuni digestive: gastrite, enterocolite, colite, ulcer, esofagite de reflux, constipatie, hemoroizi, balonari etc.
- afectiuni hepato-biliare: litiaza biliara, hipercolesterolemie, bila lenesa etc.
- afecţiuni renale (se elimină nisipul si pietricelele) litiaze, prostatite, enurezis nocturn, edeme (picioare umflate) etc.
- afecţiuni circulatorii: hipo si hipertensiune, arterioscleroza, guta, sindromul mainilor si picioarelor reci, dureri de picioare.
- afecţiuni ORL: bronsite, rinite, sinuzite, nevralgii, astm etc.
- crampe musculare, luxatii, entorse, dureri de spate, inflamatii ale tendoanelor etc.

Reflexoterapia, poate fi aplicata la orice categorie de varsta pentru ca este un tratament netoxic.
Se lucrează pe cauza, nu pe simptome.

Asa ca nu ne ramane decat sa spunem ca ne bucuram ca te-ai "nascut" in viata noastra!

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
13 - 20
13 - 20
09 - 13
09 - 13
13 - 20
--

Principalul scop al reflexoterapiei consta in eliminarea toxinelor si in stimularea functiilor intregului organism. Talpa piciorului – una dintre zonele in care se afla cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o harta a intregului corp.

Nume serviciu Preț
Sedinta reflexoterapie 60min 120 ron