Vezi video
P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

In Club terapeutic Elyde iti punem la dispozitie mai multe tipuri de masaj, care au efect de relaxare maxima si efecte terapeutice si  de linistirea a mintii.

 

Masajul pe patul cu pietre JAD

Jadul este un tip de mineral natural cu o istorie indelungata in China caci mineralele sunt cea mai caracteristica componenta a medicinei traditionale chineze. Practicienii medicinei traditionale chineze cred ca jadul te poate proteja impotriva relelor, te mentine tanar si frumos si te calmeaza. Patul de masaj are in componenta si turmalina.

Beneficiile terapiei cu caldura (termoterapie / termomasaj)  sunt imediate :
1. Circulatia sangelui este accelerata prin caldura; vasele de sange se dilata;  sindromul mainilor si picioarelor reci dispare, imbunatatiri in cazuri de ateroscleroza, reechilibrarea hipertensiunii, reducerea colesterolului.
2.Detoxifiere: toxinele si reziduurile acumulate se dizolva si sunt eliminate pentru a debloca sistemul circulator ;
3 Temperatura inalta faciliteaza generarea de noi celule albe. Cu cat mai multe celule albe in sange, cu atat sistemul imunitar este mai puternic.
4. un somn linistit si profund.
 
Primul efect, atunci cand suntem pe patul de masaj automat cu jad, este elongarea mecanica a coloanei vertebrale si alinierea vertebrelor la forma lor naturala,
Muschii si tendoanele din coloana se relaxeaza datorita caldurii (in general muschii sunt rigizi, tari, de aceea putem intepeni sau avem dureri la o miscare brusca sau la intinderi), permitand vertebrelor sa se alinieze usor si treptat la forma lor normala.
Stimuleaza meridianele importante din si de-a lungul coloanei, producand impulsuri puternice asupra retelei extinse de fibre nervoase.

 

De-a lungul anilor, pe peretii colonului (intestinului gros), reziduurile acumulate ajung sa acopere peretii colonului sub forma de zgura (pietrificata). Razele infrarosii, conduse in corp prin piatra de jad, fac posibila o curatare si mai profunda peretii colonului tocmai datorita apei fierbinti. Este evident ca o apa fierbinte curata mult mai bine decat apa rece.


 

 

 

Masajul cu boluri tibetane 

 

 

Tibetan Singing Bowls(Terapia cu boluri) reprezintă o tehnologie veche, de aproximativ 2500 de ani, pentru stimularea undelor cerebrale. La fel ca noile tehnologii: Brainwave Entrainment, Binaural Beats & Isochronic Tones, Tibetan Singing Bowl creează o pulsație de sunet pentru a ne antrena creierul.
Terapia cu boluri a fost folosită în toată Asia pentru meditații, ritualuri și ceremonii. Sunetul produs de aceste boluri metalice este destul de similar cu un gong sau un clopot. Utilizat în terapia de vindecare, sunetul ajută la calmarea și reorganizarea structurale a minții, reducând stresul și anxietatea, scăderea tensiunii arteriale, îmbunătățirea respirației și circulației, ameliorarea suferinței și durerii, întărirea sistemului imunitar și îmbunătățirea stării pacientului si a celor mai multe forme de dizarmonii psiho-socio-mentale. Bolurile creează o gamă de sunete pentru a restabili frecvențele vibraționale normale ale unor părți ale corpului, minții, proto-sinelui și a sinelui biografic - locusul vindecării, dar în același timp și locusul în care boala se produce.
 

Care sunt beneficiile? 
Printre numeroasele beneficii se numara alinarea durerii, fizice si psihice, a condițiile legate de stres si ce-i mai important - abilitatea de a schimba starea de constiență, modelul tuturor terapiilor tradiționale (șamanice). Poate fi o parte integrantă a vindecării efectelor secundare a chimioterapiei, reduce durerea și disconfortul cauzat de fibromialgie, sindromul oboselii cronice și depresia, dupa căteva sesiunii unii clienții au observat o îmbunătățire a memoriei, claritate, vitalitate și capacitatea de a acționa.

 

Va asteptam cu drag!

 

Programarile se fac pe aceasta pagina sau telefonic la 0729995005.

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
-14 - 21
14 - 21
14 - 17
14 - 21
--
Masaj pe patul cu pietre JAD 48 lei/sedinta
Masaj cu boluri tibetane 180 lei/ sedinta

 

Pachet 6 sedinte de masaj pe patul cu pietre Jad- 240 lei