P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

O veche zicala din batrani spune ”Cand coloana este sanatoasa te poti bucura de o viata lunga si frumoasa!” .

Coloana vertebrala este nucleul corpului uman, aflandu-se in stransa legatura cu activitatile creierului, organelor interne, muschilor si ale nervilor.
Astfel, functii precum somnul, vorbitul, vederea, auzul, respiratul, pozitia corpului, mobilitatea, sustinerea trunchiului si buna functionare a organelor interne sunt dirijate in mod direct de functiile coloanei vertebrale.

 

Terapia Arienilor este o terapie menita sa elibereze musculatura corpului si sa alinieze coloana vertebrala.

Construita pe baza conceptului unui circuit de feedback intre minte si corp, teoria Terapiei Arienilor este ca prin eliberarea muschilor, unul cate unul, se elibereaza si durerea acumulata, fizica si emotionala, veche si noua. Adeseori trecand prin aceste sedinte, te eliberezi de experiente vechi, pe masura ce te eliberezi de disconfortul adus de ele.

Aceasta terapie te elibereaza de multe dintre durerile vechi, iti da voie sa te misti, sa stai si sa ai o postura diferita.

Iar atunci cand schimbi postura, adica atunci cand ocupi un alt spatiu fizic, ocupi si un alt spatiu emotional.
In numai 4 sedinte vei reusi sa ti schimbi modul de a gandi si iti vei deschide un mod mai cuprinzator de a vedea lumea.

In interiorul fiecaruia dintre noi exista o inteligenta innascuta, forta vitala, care ne tine in viata, sanatosi si echilibrati. Aceasta inteligenta innascuta comunica cu corpul fizic prin intermediul creierului, al coloanei vertebrale si al sistemului nervos – sistemul care ne controleaza corpul.

 

Cele mai frecvente afectiuni tratate sunt:

 • Durerile de spate
 • Durerile de cap
 • Afectuni intestinale
 • Imunitatea scazuta
 • Probleme de fertilitate
 • Obezitatea
 • Depresie, atacuri de panica
 • Afectiuni ale stomacului
 • Insomnie
 • Prostata
 • Boli de rinichi, de ficat, de pancreas
 • Dureri menstruale
 • Afectiuni ale inimii, plamanilor, glanda tiroidaTERAPIA ARIENILOR indeparteaza interferentele cauzate de aceste dezalinieri din coloana vertebrala si permite fortei vitale sa-si reia cursul, readucandu-ne la starea sanatoasa de echilibru.
Cu alte cuvinte, asta inseamna vindecare prin indepartarea cauzei, nu prin acoperirea sau tratarea simptomului.

 

Singurul care practica aceasta terapie in Romania este terapeutul Sergiu Cutitaru. Sergiu  s-a nascut in 1976 in Republica Moldova intr-o familie frumoasa cu 4 copii. Aproape intreaga familie avea o inclinatie catre medicina alternativa si dezvoltare spirituala. S-a mutat in Bucuresti la varsta de 20 de ani, indragostindu-se de oras venind destul de des in vizita la fratele lui mai mare.
La un moment dat, desi obtinuse succes pe plan financiar dezvoltand un business in domeniul constructiilor, a constientizat ca nimic nu-i aduce bucurie, nu se simtea satisfacut, simtea un gol interior, de la prea mult stres avea dureri de spate si nu putea dormi noaptea.
A inceput sa faca mai multe cursuri, terapii si initieri spirituale si o perioada s-a specializat in tehnici de masaj. Dupa ceva timp a simtit ca este limitat in ceea ce face si atunci cand un prieten cu o problema lombara grava trebuia sa faca operatie a decis sa gaseasca terapia care poate sa rezolve orice fara sa fie nevoie de interventie chirurgicala.
A gasit in Rusia, la peste 300 Km de Moscova, intr-un satuc aproape uitat de lume, un terapeut in varsta de 89 de ani, care invatase din generatie in generatie o metoda de vindecare a tuturor afectiunilor pornind de la vindecarea si alinierea coloanei vertebrale. Sergiu Cutitaru a stat ucenic o perioada In Rusia si a invatat metoda in formula ei originala si este singurul din Romania si Republica Moldova care o practica.
In cei peste 7 ani de cand este terapeut a intalnit foarte multe persoane cu diverse afectiuni si cel putin 80% au probleme cu coloana vertebrala.
“Coloana vertebrala este responsabila pentru toate bolile din intregul organism” - Sergiu Cutitaru

 

 

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
08 - 21
08 - 21
-----

Programarile se pot face telefonic sau prin completarea formularului de contact in functie de disponibilitate. Programul terapeutului se va comunica telefonic/email

Nume serviciu Preț
Evaluare terapia arienilor 30min 111 Ron
Sedinta terapia Arienilor 60-150min 720 Ron 

 

Tratamentul se realizeaza in 4 sedinte, una pe saptamana.