P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Terapia florala Bach a fost descoperit prin anii 1930 de doctorul si bacteriologul Edward Bach, dupa ce s-a imbolnavit si, ulterior, s-a vindecat de cancer. Acesta a ajuns la convingerea ca intre minte, emotii, imunitate si vindecare exista o conexiune nevazuta de ochiul uman. Astfel, aceasta si-a indreptat atentia catre plante, avand crezul ca anumite plante pot sa sprijine procesul de vindecare a emotiilor, cauza “ascunsa” a multor boli.

Terapiile florale Bach inseamna 38 de flori care trateaza 7 tipuri de emotii si stari care ne fac rau: frica, singuratate, incertitudine, sensibilitate excesiva, dezamagire, grija exagerata si dezinteres pentru prezent.

Florile sunt flori obisnuite – sunt din flora spontana, dar si din copaci si arbusti.

Aceste flori NU vindeca o afectiune, ci AJUTA la stabilirea unui ECHILIBRU emotional.

O consultatie la un terapeut avizat se termina cu o sticluta cu remediul floral Bach potrivit tie si o multime de informatii despre tine. Sticluta contine o parte apa, o parte alcool si picaturile florale de care tu ai nevoie. Cum se obtine acest remediu? Exista doua metode de preparare a remediilor: metoda soarelui si metoda fierberii. 20 de plante se prepara prin metoda soarelui si 18 prin metoda fierberii.

Asta ca principiu, insa lucrul cu un terapeut e important fiindca te poate ajuta sa-ti descoperi mai bine emotiile si, practic, sa vezi cauza nefericirii tale.

 

Si crede-ma, poti sa descoperi lucruri despre tine la care nu te-ai fi gandit niciodata!

 

Care sunt florile emotiilor tale?

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
--09 - 14
09 - 14
---

Programarile se pot face telefonic sau prin completarea formularului de contact in functie de disponibilitate. Programul terapeutului se va comunica telefonic/email.

Nume serviciu Preț
Sedinta terapia Bach  210 ron

 

In urma unei discutii individuale, se poate stabili cu ce tip de esenta se va lucra si pe ce perioada.