P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Reiki este un sistem terapie energetica in care nu se foloseste energia personala a terapeutului ci "energia universala" (rei = spirit, universal; ki = energie)

Ideea de vindecare „prin punerea mainilor“, macar ca o simpla mangaiere si gest de compasiune, este arhetipala.

Fondatorul Reiki-ului asa cum il stim astazi este Mikao Usui, care a trait la sfarsitul secolului al XIX-lea si inceputul secolului XX.

 

Numele Reiki vine de la Rei (univers, spiritual) si ki sau chi care inseamna energia fortei vitala. Ideea de baza a acestei terapii este ca energia poate fi directionata pentru a sustine forta naturala a corpului de a se vindeca, conform Centrului National de Sanatate Compelementara si Integrativa din Statele Unite.

 

La radacina terapiei Reiki se afla conceptul conform caruia boala este cauzata de dezechilibrele energiei vitale din corp, iar armonizarea acesteia aduce cu sine sanatatea. Usui este considerat a fi descoperit acest concept stravechi al sursei energei inepuizabele care poate fi folosita pentru vindecare. Prin procesul de initieri, un maestru Reiki (Usui fiind primul) poate invata si pe altii aceasta cunoastere. In 1937, Hawayo Takata aduce Reiki in Occident si incepe sa popularizeze acest tratament, conform Centrului International de Reiki.

 

Cum functioneaza?

Tratamentele Reiki sunt facute de o persoana care are o initiere in aceasta tehnica data de un maestru, fie pe gradul I, II sau maestru. Cu cat gradul initierii este mai mare cu atat energia transmisa este mai puternica. In timpul tratamentului pacientul sta culcat pe patul de masaj, iar terapeutul isi misca palmele deasupra corpului acestuia in diferite puncte (cele corespondente centrilor de forta). Reiki poate fi facut si altora, dar si sub forma de autotratament.

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
17 - 21
17 - 21
17 - 21
17 - 21
17 - 21
17 - 21
-

Programarile se pot face telefonic sau prin completarea formularului de contact in functie de disponibilitate. Programul terapeutului se va comunica telefonic/email.

Nume serviciu Pret
Sedinta terapie reiki 60min 156 Ron