P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Terapia de cuplu apare in scena atunci cand relationarea in cuplu devine dificila, comunicarea este blocata, sau apare fenomenul de insatisfactie cu relatia, poate fi momentul pentru o optimizare a relatiei dvs. cu partenerul / partenera. Daca in psihoterapia individuala scopurile sunt discutate de catre individ si psiholog, aici scopurile vor fi stabilite de comun acord intre membri cuplului. Daca exista perspective diferite asupra scopului psihoterapiei, acestea vor fi discutate in cadrul sedintelor. Pentru stabilirea acestor scopuri sunt necesare uneori sedinte individuale cu fiecare din membrii cuplului.

De cele mai multe ori scopurile alese tin de imbunatatirea calitatii relatiei si a satisfactiei ambilor parteneri, insa pot exista si alte motive pentru care cuplurile ajung la psiholog (de ex. evaluarea compatibilitatii, facilitarea unei despartiri pe cale amiabila a cuplului, managementul diferentelor legate de cresterea copiilor, probleme legate de viata sexuala etc).

 

Astfel, scopul terapiei consta in eliminarea acestor strategii toxice de manipulare si control si construirea unei relatii bazate pe onestitate, integritate si responsabilitatea propriei fericiri, o relatie plina de momente placute, libertate si pasiune. 

 

 

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
09 - 21
09 - 14
09 - 14
09 - 21
09 - 21
--
Nume serviciu Pret
Sedinta terapie de cuplu 60min 210 Ron
Sedinta terapie familiala/parenting 60min 210 Ron
Pachet 4 sedinte 780 Ron