P
R
O
G
R
A
M
Ă
R
I
Descriere terapie
Program
Tarife

Masajul de Relaxare ajuta corpul sa elimine toxinele, conducand astfel la imbunatatirea circulatiei sangelui si a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulatiilor avand ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare.

 Masajul stimuleaza sau calmeaza, in functie de ritmul si de profunzimea mangaierilor. De aceea masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie, energica sau, dimpotriva, sa se simta relaxata si somnoroasa.

 Masajul Anticelulitic (masaj anticelulita) are drept scop indepartarea celulitei, remodelarea aspectului tesutului adipos. Dintre remediile naturale impotriva celulitei, masajul anticelulitic ocupa un loc important fiind o posibila rezolvare de care trebuie tinut seama. Masajul anticelulitic influenteaza metabolismul celular si sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apa retinuta in tesut, in scopul scaderii in greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o imbunatatire a circulatiei sangelui, o activare a sistemului venos in scopul eliminarii mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, in acest fel ameliorandu-se si elasticitatea si tonusul pielii si tesuturilor subcutanate.

Masajul Facial are efect de calmare si detensionare la nivelul fetei si nu numai. Practicat in mod regulat, adica de cel putin trei ori pe saptamana, ofera elasticitate si suplete tenului, imbunatateste circulatia sanguina la nivelul fetei si elimina toxinele, intareste musculatura si ajuta la ridicarea pometilor (acolo unde este cazul), reduce ridurile (in special cele de expresie) si ajuta la detensionarea intregului organism. Este eficient in calmarea migrenelor, mai ales daca este combinat cu tehnici de presopunctura.  

Drenajul limfatic: este un masaj manual cu o tehnica speciala si desi unii oameni se  refera la drenajul limfatic ca la un tip de masaj, acesta este diferit fata de tipurile obisnuite de masaj  al muschilor sau masajul facial care este cunoscut publicului larg. 

Aceasta terapie non-invaziva, nedureroasă si foarte eficienta, care aduce organismului o multime de beneficii, a fost folosita eficient in Europa de cateva decenii iar acum incepe să fie recunoscuta pe scara larga. 

Această tehnica aduce numeroase beneficii starii noastre de sanatate: 

- Intareste sistemul imunitar, prin stimularea ganglionilor limfatici sa fabrice anticorpi 

- Intensifica circulatia limfei la nivel intercelular, reducand retentia de lichid 

- Antreneaza eliminarea toxinelor care blocheaza procesele fiziologice 

- Usureaza circulatia acizilor grasi si colesterolului in sange 

- Ajuta la slabit, actionand asupra depunerilor de grasime si a celulitei 

- Detoxifiaza organismul 

- Reduce edemele postraumatice si postoperatorii rezultate din fracturi, entorse, insuficienţă venoasă, varice, ulcer varicos, astm, bronsita, hematoame, migrene 

- Grabeste cicatrizarea ranilor, prin stimularea vaselor din zona afectata. 

Masajul terapeutic, medical, reprezinta unul din mijloacele de tratament fizioterapic care poate contribui la vindecarea sau ameliorarea multor afectiuni.  Aria de aplicare a masajului medical este destul de vasta si, daca este indicat in timp util si aplicat corect, contribuie, alaturi de celelalte masuri terapeutice la scurtarea timpului de recuperare  a pacientului.

Procedeele de masaj se executa cu o anumita tehnica, dupa reguli metodice bine stabilite, respectand toate conditiile de igiena si urmand cu strictete indicatiile sau contraindicatiile medicale.

Procedeele manuale – manevre sau manipulari de masaj – constau in miscari variate de alunecare a mainilor la suprafata corpului si de presiune in profunzime, de strangere si stoarcere a tesuturilor, de lovire ritmica pe partile carnoase, de scuturare a segmentelor etc. Procedeele manuale sunt cele mai vechi, mai raspandite si mai eficace forme de executare a masajului, deoarece mana omului dispune de multiple posibilităti de adaptare si de perfectionare a miscarilor.

Masajul terapeutic poate fi indicat an :

• leziuni ale pielii si ale structurilor continute de aceasta;

• leziuni ale muschilor si ale tendoanelor;

• leziuni osoase, articulare sau sechele ale acestora;

• leziuni ale nervilor periferici;

• afectiuni neurologice centrale;

• afectiuni ale sistemului circulator;

• afectiuni organice etc.

 

 

LUNI MARȚI MIERCURI JOI VINERI SÂMBĂTĂ DUMINICĂ
09 - 21
09 - 21
09 - 21
09 - 21
09 - 21
09 - 21
-
Nume serviciu Preț
Sedinta masaj facial 30/45 min 75/90 ron
Sedinta masaj anticelulitic 60/90 min 147/183 ron
Sedinta masaj terapeutic 60/90 min 183/255 ron
Sedinta masaj drenaj limfatic 60/90 min 192/255 ron
Sedinta masaj relaxare 60/90 min 165/237 ron