30MAI

Open Day-vino sa ne cunosti

Locuri disponibile: 18

Preț: 0 lei / pers

Ora: 14.00

Ai ocazia sa testezi terapiile alternative, vei intelege ce inseamna un program de dezvoltare persoanala si cum poti scapa de orice durere sau disconfort din corpul tau.

DETALII WORKSHOP
Dezvoltare personală & spirituala
06IUN

Echilibru intre viata personala si viata profesionala

Locuri disponibile: 23

Preț: 0 lei / pers

Ora: 18.30

-simti ca stresul se accentueaza zilnic si iti creaza uneori o stare de agitatie? -ti-ai pierdut claritatea dorintelor tale si parca ce iti doreai acum cativa ani nu mai e valabil? -pasiunea si motivatia pentru activitatea ta nu mai sunt la cote maxime? -uneori simti ca oboseala si extenuarea iti vor afecta sanatatea?

DETALII WORKSHOP
Dezvoltare profesionala
14IUN

Angajează pentru o carieră, nu doar pentru un job

Locuri disponibile: 12

Preț: 1500 lei / pers

Ora: 9.00

Recrutarea și retenția sunt printre problemele cele mai provocatoare cu care se confruntă organizațiile din întreaga lume. Personalul de supraveghere, manageri și oameni de resurse umane din cadrul organizațiilor caută întotdeauna soluții la provocările de recrutare și de reținere a angajaților lor. Cifra de afaceri, rata ridicată a locurilor de muncă și instruirea redusă a personalului sunt costisitoare pentru organizații, dar importante; aceste condiții au rezultate dăunătoare pentru persoanele care primesc servicii de asistență din partea angajaților organizației (Larson, Hewitt, & Lakin, 2004). Este imperativ să găsim și să utilizăm soluții eficiente la aceste provocări ale forței de muncă.

DETALII WORKSHOP
Dezvoltare profesionala
07IUL

Consultatii medicina traditionala Ayurvedica- Dr Mishra, India

Locuri disponibile: 18

Preț: 100 lei / pers

Ora: 9.00

Stabilirea constituției individuale minte-corp și care sunt predispozițiile fizice și psihologice: ->Fizice: ce organe și sisteme sunt predispuse la dezechilibru și cum să ai grijă de ele; ->Psihologice: care sunt calitățile si slăbiciunile tale în funcție de constituție. Stabilirea dezechilibrului existent.

DETALII WORKSHOP
Dezvoltare personală & spirituala