Î
N
S
C
R
I
E
R
I

Înscrie-te acum!

Modalitate de plată
La recepție
PayPal
Transfer bancar
In maxim 48h vei fi contactat pentru toate detaliile necesare.
10
15IUN

Consultatii nutritie si metabolomica Dr. Gerasimos Tsilimidos

Locație
Club Terapeutci Elyde

Oră
12.00

Durată
8 ore

Preț
540 lei / pers

Locuri disponibile
10 / 10

In secolul trecut, bolile cronice au atins procente de epidemie. Astăzi, doar 1 persoană din 20 este practic sănătoasă. Majoritatea oamenilor trăiesc și funcționează semnificativ mai scăzut față de potențialul lor biochimic real, într-o proporție de 15% – 50% din capacitatea lor reală de energie. Cu siguranță nu vrem să ajungem să ne trăim viețile noastre astfel, nu este așa? Aș prefera să trăiesc la potențialul meu maxim!

 

Corpul uman este practic un motor gigant cu ardere internă. Convertește alimentele, aerul, apa chiar și soarele în energie pe bază de reacții chimice complexe care au loc în număr de miliarde de ori pe secundă. Dacă organismul nostru are nevoie de mai multă energie decât poate el să producă atunci acest fenomen duce la îmbolnăvire.

 

Sănătatea are legătură cu menținerea unui echilibru energetic! Sănătatea are legătură cu menținerea unui echilibru energetic, și anume a homeostazei. Vestea bună este că organismul face acest lucru în mod natural. Se adaptează la mediu, la factorii externi, ca o mașină autoreglabilă inteligentă. Dar dacă ceva întrerupe acest circuit? Acel ceva ne transmite CE este Medicina Metabolomică.

Ce este medicina metabolomică?

Metabolomica recunoaște urmele biochimice ale ciclului de producere a energiei printr-o analiză amănunțită de sânge care detectează așa numiții „metaboliți”.

5000 de metaboliți sunt capabili să recunoască fiecare proces biochimic ce se desfășoară în corpul uman. În acest mod, putem moderniza și adapta analizarea unui sistem molecular infinit complex. Astfel, prin acest procedeu putem identifica care sunt blocajele energetice la nivel celular.

Cum combatem bolile cronice prin intermediul medicinei metabolomice?

Până în prezent avem experiența a peste 15.000 de pacienți cu diferite boli cronice și de aceea înțelegem cauzele bolilor cronice.

Există doar două motive principale:

Primul este lipsa de nutrienți. Alimentele moderne conțin 1/20 din substanțele nutritive comparativ cu ce conțineau acum 100 de ani. Chiar și calitatea apei pe care o bem și aerul pe care îl respirăm se înrăutățesc.
A doua cauză sunt toxinele. Peste 80.000 de substanțe toxice industriale sunt încorporate în stilul de viață modern pe care îl avem, prin intermediul produselor pe care le consumăm, a aerului pe care îl respirăm și chiar a produselor de îngrijire personală pe care le folosim pe piele.
Metaboliții: ”cheia” sănătății noastre!

Acești doi factori provoacă sute de interferențe în cercurile noastre energetice, care apar sub diverse forme de boli cronice. Vestea bună este că, odată ce recunoaștem aceste puncte specifice prin intermediul analizei metabolomice, le putem corecta.

Scopul este de a corecta fiecare punct de interferență pentru a se elibera orice blocaj ciclului energetic (ciclul Krebs).

De aceea medicina metabolomică are rate de succes atât de mari. Suntem capabili să identificăm nevoile complementare și nutriționale pe care corpul dumneavoastră le cere pentru a se vindeca. În final acest pas este singura formă reală de tratament care există.

80% dintre pacienții noștri se confruntă cu o îmbunătățire semnificativă a stării de sănătate în primele 3-6 luni de tratament.

Nu detectăm doar cauza bolii lor, ci le îmbunătățim drastic și calitatea vieții în general și îi ajutăm să se manifeste cu o energie la un nivel mult mai ridicat. Este ceea ce noi numim „ne ocupăm de propria viață!”

 

Dr. Gerasimos Tsilimidos se afla in Romania in perioada 15-16 iunie si ofera consultatii in cadrul Club terapeutic Elyde.
Pentru programari si detalii sunati la 0729995005.